BRITTAS SALONG med livet i fokus

Inspirerande föreläsningar och mänskliga möten under hösten 2023

Brittas Salong är ett samarbete mellan Svenska Kyrkan och Britta Lundqvists stiftelse. Salongen riktar sig till personer i Trollhättan som är över 60 år och har slutat jobba och syftet är att stödja äldre Trollhättebor med social samvaro.

Efter den framgångsrika våren kommer det under hösten att erbjudas fyra nya spännande salonger, fyllda med inspirerande och lärorika föreläsningar:

Första salongen har redan ägt rum, den var med Louise Hoffsten den 14/9

Det blev fullbokat en timma efter biljettsläpp, berättar Annette Börjesson, som är initiativtagare.

Olika sorters småkakor, smörgåsar med lax och nybakade scones är ett axplock av det som väntade de nästan 300 deltagarna på höstpremiären av Brittas Salong. Som vanligt inleds salongen med en härlig Afternoon Tea, gästerna får avnjuta en mängd olika godsaker, de hälsas välkomna av konferencier Erik Torstensson, innan Louise intar scenen.

Louise berättar om sin karriär, delar med sig av sin livslust och sina tankar kring hur hon hanterat vardagen och livet, som en av Sveriges främsta bluessångerskor, efter att ha drabbats av MS för 27 år sedan. Hon har blivit en mästare i att ta vara på vardagens ögonblick av lycka.

Mer om höstens övriga program:

🌸 19/10 Tobias Ahlin Bjerrome – Biljettsläpp 15/9

🌸 23/11 Nils van der Poel – Biljettsläpp 20/10

🌸 14/12 Micael Dahlen – Biljettsläpp 24/11

Information om salongerna och biljettinformation hittar du på länken nedan:

https://www.svenskakyrkan.se/trollhattan/nyheter/valkommen-till-brittas-salong-med-livet-i-fokus